DIVERSE ACCESORII UTILAJE

Echipamentele potrivite pentru orice utilaj și orice lucrare

Cum alegi echipamentul potrivit? Trebuie să ții cont de mărimea utilajului, de materialul în care lucrezi ( duritate, densitate, etc. ), de tipul de cuplare cu care este dotat utilajul, de productivitatea pe care ți-o dorești, de tipul de lucrare pe care îl ai de făcut, etc. Dacă nu știi sigur ce echipament să alegi pentru cea mai mare productivitate, contactează-ne! 

Oferim consultanță gratuită în alegerea echipamentului potrivit pentru utilajul și lucrarea ta! 

Perii curățare

Ideal pentru îndepărtarea buruienilor de pe trotuare și căi de acces și pentru curățarea suprafețelor sensibile

trimmer vegetatie excavator

Trimmere vegetație

Ideal pentru curățarea și conservarea pădurilor și a vegetației din orașe datorită preciziei și tăieturii curate

Despicător lemne

Potrivit pentru reducerea dimensiunii trunchiului de copac deja tăiat la sol în vederea facilitării manipulării și uscării

Foreză excavator

Ideală pentru săpături de fundații, împământarea stâlpilor și ancorelor, săparea rapidă a gropilor

Foarfecă tăiere copaci

Permite tăierea sigură și rapidă a copacilor și colectarea arbuștilor de pe teren plat, înclinat sau din zone mlăștinoase

Echipamentele de lucru sunt părți ale utilajelor expuse la uzură pentru că intră în contact direct cu materialul de lucru prin urmare este normal ca durata lor de viață să fie mai mică decât durata de viață a utilajului.

Oferim diverse accesorii pentru utilaje de construcții, pentru orice necesitate, compatibile cu orice tip și marcă de utilaj. Dacă nu știi sigur ce echipament este potrivit pentru lucrarea ta, lasă-ne un mesaj. Îți vom oferi cea mai bună soluție !

Cere ofertă!

Îți vom răspunde în maxim 24h!

Nu ai găsit ce cauți?

Spune-ne ce accesoriu cauți și vom face tot posibilul să ți-l oferim! Lucrăm cu mulți furnizori și producători de accesorii și sigur putem găsi cea mai bună soluție pentru tine!

Cu cât ne oferi mai multe detalii, cu atât mai repede găsim accesoriul pentru lucrarea și utilajul tău !

Dorim să te informăm că trimiterea acestui mesaj implică acceptul tău pentru prelucrarea datelor furnizate.  Nu vom folosi datele tale decât pentru a răspunde mesajului tău și, cu permisiunea ta, pentru a-ți trimite, uneori, oferte și noutăți. Pentru mai multe detalii, poți consulta Politica noastră de confidențialitate.

Alte PRODUSE

Mulțumim pentru abonare!

Te rugăm să îți verifici adresa de e-mail pentru confirmare