AMPLIFICATOARE
HIDRAULICE

Cresc presiunea hidraulică în vârfurile de sarcină oferind o presiune de lucru mai mare, o forță și o productivitate mărite, la costuri minime

Cric hidraulic mobil

Ce este un miniBOOSTER ?

MiniBOOSTERs sunt amplificatoare oscilante de presiune ce pot fi montate pe sisteme hidraulice de joasă presiune.  miniBOOSTER va intensifica automat presiunea sistemului dând o presiune de ieșire mai mare. miniBOOSTER sunt disponibile într-o gamă largă de modele cu funcții diferite pentru aplicații și medii diferite.

Dimensiuni minime /
Putere MAXIMĂ

Indiferent dacă aveți nevoie de creșterea forței și a cuplului sau de reducerea amprentei energetice și menținerea costurilor în parametri doriți, miniBOOSTER vă poate ajuta să creșteți productivitatea și să vă finalizați cu succes sarcinile.

Gama noastră de produse include echipamente pentru presiune de până la 5.000 bari, debit până la 400 l / min și pentru aproape orice mediu fluid de lucru.

Gama de produse miniBOOSTER

Avem o gamă largă de amplificatoare de presiune care acoperă 13 factori de intensificare până la 5.000 bar și oferă debite de până la 400 l / min, folosind aproape orice mediu, inclusiv apa. Sunt disponibile versiuni tip flanșă, tip tub și cartuș care pot include blocuri standard, având și opțiune de supape încorporate, reducând mult dimensiunile de montare.

Gamă completă

Singura gamă completă de amplificatoare hidraulice​

miniBOOSTERs sunt amplificatori de presiune

Cum funcționează?

Află principiile din spatele eficienței amplificatoarelor hidraulice

remorci cu carlig și braț de ridicare

Aplicații

Unde folosești miniBOOSTER? Aplicații și domenii de utilizare

Alte PRODUSE

Mulțumim pentru abonare!

Te rugăm să îți verifici adresa de e-mail pentru confirmare