APLICAȚII

Sistemele BLAXTAIR protejează lucrătorii în logistică, industrie, reciclare, construcții industriale și civile, mine și cariere și orice alte domenii care presupun lucrul în jurul mașinilor 

Folosind Inteligența artificială Blaxtair distinge, în timp real, o persoană de un obstacol / obiect și avertizează șoferul cu privire la pericol, fără utilizarea alarmelor care suna în continuu și sunt obositoare și stresante. Sistemul Blaxtair este compatibil cu orice tip și orice brand de vehicule industriale și este util și eficient într-o multitudine de aplicații: 

INDUSTRIE ȘI LOGISTICĂ

RECICLARE

LUCRĂRI DE CONSTRUCȚII

TUNELURI, CARIERE ȘI MINE

Suntem aici pentru tine!

Echipa responsabilă de BLAXTAIR colaborează cu echipele din teren ale clienților noștri pentru a găsi cele mai bune soluții de prevenire a accidentelor. Contactați-ne și împreună vom găsi soluția ideală !

Dorim să te informăm că trimiterea acestui mesaj implică acceptul tău pentru prelucrarea datelor furnizate.  Nu vom folosi datele tale decât pentru a răspunde mesajului tău și, cu permisiunea ta, pentru a-ți trimite, uneori, oferte și noutăți. Pentru mai multe detalii, poți consulta Politica noastră de confidențialitate.

Alte PRODUSE

Am primit mesajul tău!

Ne ocupăm chiar acum de el.

Te putem adăuga în lista noastră de e-mailuri? Dacă da, confirmă-ne adresa de e-mail în căsuța de mai jos.
( Nici noi nu suportăm SPAM-urile! Promitem să trimitem doar e-mailuri esențiale )

Dacă da, confirmă-ne adresa ta de e-mail în căsuța de mai jos.

Dacă da, confirmă-ne adresa ta de e-mail în căsuța de mai jos.

Mulțumim pentru abonare!

Te rugăm să îți verifici adresa de e-mail pentru confirmare