Blaxtair Connect

Alături de sistemul Blaxtair, vă ajută să planificați și să organizați activitatea în zonele de co-activitate dar și să evaluați eficiența acțiunilor implementate cu scopul de a crește siguranța și a preveni accidentele dintre utilaje și pietoni

Blaxtair este mai mult decât un sistem de siguranță obișnuit, este cel mai eficient sistem pentru detecția pietonilor și prevenția accidentelor. Datorită Inteligenței Artificiale și împreună cu opțiunea Blaxtair Connect, Blaxtair este un sistem complex pentru gestionarea parcului de utilaje și organizarea fluxurilor de lucru în funcție de zonele unde au fost semnalate posibile incidente.

Folosite împreună, aceste sisteme vă ajută să evaluați eficiența acțiunilor implementate cu scopul de a crește siguranța și a preveni accidentele dintre utilaje și pietoni

BLAXTAIR CONNECT

Blaxtair Connect previne accidentele datorită analizei incidenței și furnizează informații precise pentru decizii eficiente cu privire la strategia pentru evitarea accidentelor.

De asemenea, sistemul măsoară eficiența acțiunilor implementate cu scopul de a preveni accidentele dintre utilaje și pietoni. Interfața Blaxtair Connect vă oferă cele mai relevante informații și harta zonelor cu risc mare de accidente pentru a putea să analizați zonele cu risc mare de coliziune

Un instrument pentru gestionarea și prevenirea de la distanță a accidentelor

 • Măsurarea eficacității acțiunilor preventive implementate, la nivel de organizare și comportament
 • Măsurarea nivelului de co-activitate, în funcție de vehicul și de locație
 • Identificarea zonelor de co-activitate, împreună cu informații despre ora critică a zilei
 • Prognoza activă a locațiilor și a orelor din zi, unde riscul de accidente este crescut
 • Geolocalizarea detecțiilor, cu cartografierea zonelor cu co-activitate ridicată („puncte fierbinți”)
 • Situația cu ora și locația accidentelor evitate
 • Statistici de detectare
 • Posibilitatea de a seta alerte către manageri, dacă sunt depășite pragurile definite
 • Vizualizarea și gestionarea întregii flote de vehicule echipate cu Blaxtair Connect – în orice locație globală

Statistici și rapoarte pentru gestionarea și optimizarea flotei

 • Controlul flotei de utilaje echipate cu Blaxtair: locație, întreținere la distanță
 • Datele legate de durata de funcționare a utilajelor pot contribui la cuantificarea rentabilității lor și la optimizarea utilizării acestora
blaxtair: harta zonelor cu risc de accident

RAPOARTE

Interfața Blaxtair Connect vă oferă cele mai relevante informații și harta zonelor de lucru cu risc mare de accidente și măsoară eficiența acțiunilor implementate cu scopul de a preveni accidentele dintre utilaje și pietoni.

STUDIU DE CAZ : reducerea cu 75% a ratei de incidență

La fel de importantă ca și implementarea măsurilor de prevenire a accidentelor este și evaluarea eficacității acestor măsuri. Dar cum măsori eficacitatea acestor acțiuni de prevenție și cum poți îmbunătăți continuu măsurile pe care le iei, ținând cont de situațiile particulare din compania ta?

Blaxtair oferă pe lângă sistemul performant de localizare și detecție a pietonilor din proximitatea utilajelor și o platformă online cu o interfața user-friendly în care poți accesa diverse rapoarte cu situația din teren:

* zonele critice în care pietonii și utilajele se intersectează cel mai frecvent
* perioada zilei în care co-activitatea dintre pietoni și utilaje este mai intensă
* utilajele care au cele mai multe interacțiuni cu pietonii

În funcție de aceste informații poți implementa măsuri informate, bazate pe situația reală din teren și ulterior, tot prin rapoartele oferite de platforma Blaxtair Connect poți vedea impactul direct al măsurilor implementate.

Conform datelor reale obținute din teren, putem spune că sistemul Blaxtair reduce riscul de accidente dintre utilaje și pietoni cu două treimi.

Nu aștepta să se întâmple un accident! Dacă nu ești convins că Blaxtair este cel mai eficient sistem pentru detecția pietonilor și prevenția accidentelor, contactează-ne pentru a programa un test în locația ta!

Înainte: în medie 4 semnalări de intersectare cu pietoni pe zi

După: în medie 1 semnalare de intersectare cu pietoni pe zi

Suntem aici pentru tine!

Echipa responsabilă de BLAXTAIR colaborează cu echipele din teren ale clienților noștri pentru a găsi cele mai bune soluții de prevenire a accidentelor. Contactați-ne și împreună vom găsi soluția ideală !

Dorim să te informăm că trimiterea acestui mesaj implică acceptul tău pentru prelucrarea datelor furnizate.  Nu vom folosi datele tale decât pentru a răspunde mesajului tău și, cu permisiunea ta, pentru a-ți trimite, uneori, oferte și noutăți. Pentru mai multe detalii, poți consulta Politica noastră de confidențialitate.

Alte PRODUSE

Am primit mesajul tău!

Ne ocupăm chiar acum de el.

Te putem adăuga în lista noastră de e-mailuri? Dacă da, confirmă-ne adresa de e-mail în căsuța de mai jos.
( Nici noi nu suportăm SPAM-urile! Promitem să trimitem doar e-mailuri esențiale )

Dacă da, confirmă-ne adresa ta de e-mail în căsuța de mai jos.

Dacă da, confirmă-ne adresa ta de e-mail în căsuța de mai jos.

Mulțumim pentru abonare!

Te rugăm să îți verifici adresa de e-mail pentru confirmare