Blaxtair Origin

Cu performanțe de neegalat pe piață, compact, robust, conectat, scalabil și ușor de instalat, Blaxtair Origin este singura cameră AI capabilă să detecteze și să localizeze cu acuratețe pietonii în timp real, în orice postură

Blaxtair Origin este cea mai avansată soluție de detectare a pietonilor pentru prevenirea coliziunilor cu vehiculele industriale.

Pe lângă faptul că avertizează operatorii asupra pericolului fără a-i stresa și obosi cu alarme inutile, ajută și managerii responsabili cu siguranța și sănătatea în muncă să controleze și să reducă riscul de accidente.

Cu performanțe de neegalat pe piață, compact, robust, conectat, scalabil și ușor de instalat, Blaxtair Origin este singura cameră cu IA capabilă să detecteze și să localizeze cu acuratețe pietonii în timp real, în orice postură (în picioare, ghemuit sau în vedere parțială) și în toate cele mai solicitante medii de lucru.

BLAXTAIR ORIGIN

Compact, robust, conectat, scalabil și ușor de instalat, cu performanțe de neegalat pe piață, Blaxtair Origin este singura cameră AI capabilă să detecteze și să localizeze cu acuratețe pietonii în timp real, în orice postură (în picioare, ghemuit sau în vedere parțială) în toate cele mai solicitante medii de lucru.

Pentru a duce prevenția mai departe de nivelul de evitare a accidentelor în ultima secundă, sistemul integrează soluția IoT bazată pe cloud „Blaxtair Connect” pentru a revoluționa siguranța oamenilor din jurul utilajelor.

Caracteristici & Beneficii

 • Cea mai avansată tehnologie bazată pe Inteligență Artificială
 • Cea mai bună performanță în detectarea pietonilor
 • Alerte reale datorită localizării pietonilor cu ajutorul IA
 • Monitorizează riscul de coliziune din zonele de lucru datorită GPS-ului integrat
 • Compact & ușor de instalat
 • Algoritmi ce învață continuu și funcții pentru controlul flotei

Statistici și rapoarte pentru gestionarea și optimizarea flotei

 • Monitorizează & reduce zilnic riscurile de accidente
 • Reduce co-activitatea dintre utilaje și pietoni cu două treimi*.
 • Măsoară eficiența acțiunilor implementate pentru prevenirea accidentelor dintre utilaje și pietoni
 • Vă ajută să vă asigurați că zonele de risc ale utilajelor sunt constante și omogene
 • Mentenanță on-line & controlul stării echipementelor pentru disponibilitate maximă
 • Scalabil: Gata pentru funcții suplimentare sau servicii cloud viitoare.

 *Rezultate reale observate în situații reale de lucru

RAPOARTE

Interfața Blaxtair Connect vă oferă cele mai relevante informații și harta zonelor de lucru cu risc mare de accidente și măsoară eficiența acțiunilor implementate cu scopul de a preveni accidentele dintre utilaje și pietoni

STUDIU DE CAZ : reducerea cu 75% a ratei de incidență

La fel de importantă ca și implementarea măsurilor de prevenire a accidentelor este și evaluarea eficacității acestor măsuri. Dar cum măsori eficacitatea acestor acțiuni de prevenție și cum poți îmbunătăți continuu măsurile pe care le iei, ținând cont de situațiile particulare din compania ta?

Blaxtair oferă pe lângă sistemul performant de localizare și detecție a pietonilor din proximitatea utilajelor și o platformă online cu o interfața user-friendly în care poți accesa diverse rapoarte cu situația din teren:

* zonele critice în care pietonii și utilajele se intersectează cel mai frecvent
* perioada zilei în care co-activitatea dintre pietoni și utilaje este mai intensă
* utilajele care au cele mai multe interacțiuni cu pietonii

În funcție de aceste informații poți implementa măsuri informate, bazate pe situația reală din teren și ulterior, tot prin rapoartele oferite de platforma Blaxtair Connect poți vedea impactul direct al măsurilor implementate.

Conform datelor reale obținute din teren, putem spune că sistemul Blaxtair reduce riscul de accidente dintre utilaje și pietoni cu două treimi

Înainte: în medie 4 semnalări de intersectare cu pietoni pe zi

După: în medie 1 semnalare de intersectare cu pietoni pe zi

Suntem aici pentru tine!

Cere ofertă de preț sau programează o testare cu Blaxtair chiar în locația ta! Echipa responsabilă de BLAXTAIR va găsi cele mai bune soluții de prevenire a accidentelor pentru locația ta!

Dorim să te informăm că trimiterea acestui mesaj implică acceptul tău pentru prelucrarea datelor furnizate.  Nu vom folosi datele tale decât pentru a răspunde mesajului tău și, cu permisiunea ta, pentru a-ți trimite, uneori, oferte și noutăți. Pentru mai multe detalii, poți consulta Politica noastră de confidențialitate.

Alte PRODUSE

Am primit mesajul tău!

Ne ocupăm chiar acum de el.

Te putem adăuga în lista noastră de e-mailuri? Dacă da, confirmă-ne adresa de e-mail în căsuța de mai jos.
( Nici noi nu suportăm SPAM-urile! Promitem să trimitem doar e-mailuri esențiale )

Dacă da, confirmă-ne adresa ta de e-mail în căsuța de mai jos.

Dacă da, confirmă-ne adresa ta de e-mail în căsuța de mai jos.

Mulțumim pentru abonare!

Te rugăm să îți verifici adresa de e-mail pentru confirmare