CIOCANE HIDRAULICE

Ciocane hidraulice potrivite pentru orice lucrare, de la demolări simple la lucrul în cariere și mine

ciocan hidraulic seria SB

Seria SB

8 modele de ciocane hidraulice pentru excavatoare cu greutatea de operare între 0,5t și 11t

ciocan hidraulic seria FX

Seria FX

14 modele de ciocane hidraulice pentru excavatoare cu greutatea de operare între 8t și 200t

Seria SB

Seria FX

Putere și eficiență

Ciocanele hidraulice sunt echipamente de lucru folosite într-o gamă diversă de aplicații care implică uzuri foarte mari. Gamele de ciocane hidraulice SB și FX sunt rezultatul unei munci de cercetare-dezvoltare de peste 30 de ani care a avut ca scop crearea unor produse rezistente și durabile.

Pentru fabricarea acestor ciocane sunt folosite oțeluri de cea mai înaltă calitate și cele mai avansate tehnici de prelucrare pentru a obține cel mai bun raport între variabilele de viteză, presiune și temperatură.

Ciocanele hidraulice din clasa SB sunt potrivite pentru lucrul în cariere, pentru miniexcavatoare, buldoexcavatoare, roboți de demolare, etc.  Cele din clasa FX sunt potrivite pentru excavatoare din clasa medie și mare. 

pregătite pentru provocări

Ciocanele sunt proiectate pentru a obține puteri cât mai mari distribuite într-un număr mare de lovituri pe minut. 

Structura compactă a ciocanelor reduce tensiunea din brațul excavatorului și asigură astfel o durată de viață cât mai mare a ciocanului și a componentelor sale precum și a excavatorului.  

Ciocanele hidraulice SB și FX pot lucra pe orice tip de excavator și pe orice sistem hidraulic de înaltă și de joasă presiune. Acestea sunt echipate cu amortizoare speciale de poliuretan care absorb vibrațiile, protejând astfel brațul excavatorului și reducând și emisiile de zgomot, în conformitate cu normele în vigoare.

excavator ciocan hidraulic

Alte PRODUSE

Mulțumim pentru abonare!

Te rugăm să îți verifici adresa de e-mail pentru confirmare