Cum funcționează miniBOOSTER ?

Cum funcționează miniBOOSTER?

miniBOOSTERs sunt amplificatori de presiune. Cresc automat presiunea sistemului oferind o presiune de ieșire mai mare și compensând pierderile de ulei pe partea de înaltă presiune. Funcționarea miniBOOSTER are la bază sistemul patentat pe care îl puteți vedea în animația alăturată.

Modelul de bază include un piston de joasă presiune (LP), un piston de presiune înaltă (HP) și o supapă de inversare bistabilă (BV1) . Supapa de descarcare (DV) este opțională.

Amplificare de înaltă performanță

Presiunea poate fi eliberată din partea de înaltă presiune prin acționarea supapei DV (dacă este inclusă). Prin conectarea portului R la circuitul de presiune al portului IN si la rezervor, Pilot Supply 3 va fi presurizat, permițând fluidului din partea de înaltă presiune H să curgă înapoi în rezervor.

În concluzie, miniBOOSTERs sunt amplificatori de presiune care, cu un cost mic, oferă o productivitate crescută echipamentelor hidraulice.

Vrei mai multe detalii? Scrie-ne!

Echipa responsabilă de miniBOOSTER colaborează cu dvs. pentru dezvoltarea de sisteme optimizate. Contactați-ne și împreună vom găsi soluția ideală pentru d-voastră!

Dorim să te informăm că trimiterea acestui mesaj implică acceptul tău pentru prelucrarea datelor furnizate. Nu vom folosi datele tale decât pentru a răspunde mesajului tău și, cu permisiunea ta, pentru a-ți trimite, uneori, oferte și noutăți. Pentru mai multe detalii, poți consulta Politica noastră de confidențialitate.


    E-mailTelefon

    Doresc să mă abonez pentru oferte speciale

    Alte PRODUSE

    Mulțumim pentru abonare!

    Te rugăm să îți verifici adresa de e-mail pentru confirmare