CUPE EXCAVATOR

Produse pe comandă, adaptate excavatorului și afacerii tale. Comercializăm orice model de cupă: cupă standard cu dinți sau cu lamă, cupă pentru sarcini grele, cupe speciale, etc.

CUPe EXCAVATOR

pe comandă, compatibile cu orice utilaj

  • Proiectate pentru a crește eficiența și productivitatea excavatorului tău
  • Configurate special pentru aplicația și utilajul tău, compatibile cu orice tip si marca de excavatoare si buldoexcavatoare: JCB, CAT, Volvo, Case, Liebherr, Komatsu, Hitachi, etc.
  • Produse din oțel dur și ranforsate, sunt rezistente și durabile chiar și în cele mai dure condiții de exploatare
  • Produse pe comandă, orice model și capacitate: cupe standard cu dinți sau cu lamă, cupe pentru sarcini grele, cupe speciale
cupa excavator, cupa buldoexcavcator

știi să alegi cupa potrivită ?

Pentru orice utilizare: de la simple excavări pentru construcții de drumuri la excavări dure și solicitante în cariere

Alegerea echipamentului de lucru potrivit este aproape la fel de importantă ca și alegerea utilajului potrivit pentru lucrarea pe care o ai de executat. Un utilaj prea mare sau o cupă prea mare înseamnă costuri suplimentare, nu productivitate crescută. 

Dacă nu știi ce echipament să alegi, scrie-ne și îți vom oferi consultanță gratuită. 

Cere ofertă personalizată

Te rugăm să ne lași cât mai multe informații despre cererea ta în formularul alăturat.

Dorim să te informăm că trimiterea acestui mesaj implică acceptul tău pentru prelucrarea datelor furnizate. Nu vom folosi datele tale decât pentru a răspunde mesajului tău și, cu permisiunea ta, pentru a-ți trimite, uneori, oferte și noutăți. Pentru mai multe detalii, poți consulta Politica noastră de confidențialitate.

E-mailTelefon

întrebări frecvente

Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta? Scrie-ne !

Cupa standard este recomandată în lucrările de săpătură uzuală ( excavat șanțuri, încărcat în basculă, manipulat pământ )

Cupa HD ( ( Heavy Duty ) este recomandată pentru condiții grele de lucru și mai ales în regimuri intense de lucru, unde materialul este abraziv. Cupa HD este echipată cu blindaje suplimentare de Hardox și este ideală pentru lucrări de construcții de anvergură  ( demolare, balastieră, lucrări speciale, etc. )

Cuplarea rapidă este ideală în aplicații versatile și ajută la  schimbarea rapidă a sculelor de lucru / accesoriilor. Trecerea de la o cupă de șanțuri la o cupă de volum sau de la o placă vibratoare la ciocan hidraulic se face rapid și eficient fără intervenția operatorului. Dacă nu este necesară o schimbare frecventă a sculelor de lucru, poți alege varianta de cuplare directă ( pe bolțuri ). Aceasta este sigură și eficientă și crește capacitatea cupei în timp ce scade sarcina de răsturnare

În funcție de densitatea de material și greutatea de operare a utilajului

Cupa excavator

Productivitate și eficiență

Alege capacitatea cupei în funcție de densitatea de material și greutatea de operare a utilajului
cupa_excavator

Rezistență și duritate

Alege cupa HD pentru regimuri intense de lucru

ne poți contacta on-line 24/7

Succesul tău este succesul nostru

Alte PRODUSE