CUPE EXCAVATOR

Produse pe comandă, adaptate excavatorului și afacerii tale. Comercializăm orice model de cupă: cupă standard cu dinți sau cu lamă, cupă pentru sarcini grele, cupe speciale, etc.

CUPe EXCAVATOR

pe comandă, compatibile cu orice utilaj

cupa excavator, cupa buldoexcavcator

știi să alegi cupa potrivită ?

Pentru orice utilizare: de la simple excavări pentru construcții de drumuri la excavări dure și solicitante în cariere

Alegerea echipamentului de lucru potrivit este aproape la fel de importantă ca și alegerea utilajului potrivit pentru lucrarea pe care o ai de executat. Un utilaj prea mare sau o cupă prea mare înseamnă costuri suplimentare, nu productivitate crescută. 

Dacă nu știi ce echipament să alegi, scrie-ne și îți vom oferi consultanță gratuită. 

Cere ofertă personalizată

Te rugăm să ne lași cât mai multe informații despre cererea ta în formularul alăturat.

Dorim să te informăm că trimiterea acestui mesaj implică acceptul tău pentru prelucrarea datelor furnizate. Nu vom folosi datele tale decât pentru a răspunde mesajului tău și, cu permisiunea ta, pentru a-ți trimite, uneori, oferte și noutăți. Pentru mai multe detalii, poți consulta Politica noastră de confidențialitate.

  E-mailTelefon

  întrebări frecvente

  Nu ai găsit răspunsul la întrebarea ta? Scrie-ne !

  Cupa standard este recomandată în lucrările de săpătură uzuală ( excavat șanțuri, încărcat în basculă, manipulat pământ )

  Cupa HD ( ( Heavy Duty ) este recomandată pentru condiții grele de lucru și mai ales în regimuri intense de lucru, unde materialul este abraziv. Cupa HD este echipată cu blindaje suplimentare de Hardox și este ideală pentru lucrări de construcții de anvergură  ( demolare, balastieră, lucrări speciale, etc. )

  Cuplarea rapidă este ideală în aplicații versatile și ajută la  schimbarea rapidă a sculelor de lucru / accesoriilor. Trecerea de la o cupă de șanțuri la o cupă de volum sau de la o placă vibratoare la ciocan hidraulic se face rapid și eficient fără intervenția operatorului. Dacă nu este necesară o schimbare frecventă a sculelor de lucru, poți alege varianta de cuplare directă ( pe bolțuri ). Aceasta este sigură și eficientă și crește capacitatea cupei în timp ce scade sarcina de răsturnare

  În funcție de densitatea de material și greutatea de operare a utilajului

  Cupa excavator

  Productivitate și eficiență

  Alege capacitatea cupei în funcție de densitatea de material și greutatea de operare a utilajului
  cupa_excavator

  Rezistență și duritate

  Alege cupa HD pentru regimuri intense de lucru

  ne poți contacta on-line 24/7

  Succesul tău este succesul nostru

  Alte PRODUSE

  Mulțumim pentru abonare!

  Te rugăm să îți verifici adresa de e-mail pentru confirmare