ECHIPAMENTE PENTRU DEMOLARE

Echipamentele potrivite pentru fiecare cerință 

Cum alegi echipamentul potrivit? Trebuie să ții cont de mărimea utilajului, de materialul în care lucrezi ( duritate, densitate, etc. ), de tipul de cuplare cu care este dotat utilajul, de productivitatea pe care ți-o dorești, de tipul de lucrare pe care îl ai de făcut, etc. Dacă nu știi sigur ce echipament să alegi pentru cea mai mare productivitate, contactează-ne! Oferim consultanță gratuită în alegerea echipamentului potrivit pentru utilajul și lucrarea ta! 

ciocan hidraulic seria FX

Ciocane hidraulice

Ciocane hidraulice potrivite pentru orice lucrare, de la demolări simple la lucrul în cariere și mine.

pulverizator demolare foarfeca hidraulica demolare

Pulverizatoare

Pulverizatoare pentru demolare primară și secundară pentru excavatoare cu greutatea de operare între 5t și 90t

foarfeca demolare MC

Foarfeci demolare

Create special pentru demolarea celui mai dur beton armat, disponibile pentru utilaje cu greutatea de operare între 3t și 50t

foarfeci hidraulice pentru fier

Foarfeci pentru fier

Foarfeci hidraulice pentru taierea fierului pentru excavatoare cu greutatea de operare intre 3t și 90t

graifer demolare si sortare

Graifere demolare

Graifere robuste și multifuncționale în lucrări de demolare pentru excavatoare cu greutatea de operare intre 1.5t și 80t​

Echipamentele de lucru sunt părți ale utilajelor expuse la uzură pentru că intră în contact direct cu materialul de lucru prin urmare este normal ca durata lor de viață să fie mai mică decât durata de viață a utilajului.

Oferim echipamente pentru demolare, pentru orice necesitate, compatibile cu orice tip și marcă de utilaj de construcții. Dacă nu știi sigur ce echipament este potrivit pentru lucrarea ta, lasă-ne un mesaj. Îți vom oferi cea mai bună soluție !

Cere ofertă personalizată

Te rugăm să ne lași cât mai multe informații despre cererea ta în formularul alăturat.

Dorim să te informăm că trimiterea acestui mesaj implică acceptul tău pentru prelucrarea datelor furnizate. Nu vom folosi datele tale decât pentru a răspunde mesajului tău. Pentru mai multe detalii, poți consulta Politica noastră de confidențialitate.

    E-mailTelefon

    Alte PRODUSE