DESPRE NOI

Motto-ul nostru : “Orice problemă are cel puțin o soluție”​

Experiență de peste 15 Ani în domeniul utilajelor

Avem o experiență de peste 15 ani în domeniul utilajelor și vă putem oferi soluții pentru creșterea siguranței în operarea utilajelor, soluții pentru creșterea eficienței, a productivității și implicit a profitului afacerii dumneavoastră. 

Calitatea stă în detalii iar detaliile sunt specialitatea noastră.

 

Unic distribuitor Blaxtair în România

Siguranța personalului este extrem de importantă și ignorarea acestui aspect poate fi extrem de costisitoare. Accidentele de muncă sunt frecvente și implică foarte multe costuri: de la avarierea utilajelor până la pierderea de vieți omenești.

În momentul în care detectează pietoni în proximitatea utilajului, sistemul Blaxtair reduce automat viteza de deplasare a utilajului și alertează șoferul / operatorul.

 

Specializați în hidraulică

reparatii pompe motoare

Oferim o gamă largă de amplificatoare de presiune ce pot fi montate pe sisteme hidraulice de joasă presiune pentru creșterea presiuneii hidraulice în vârfurile de sarcină oferind o presiune de lucru mai mare, o forță și o productivitate mărite, la costuri minime.

Avem specialiști în sisteme hidraulice și reparăm pompe și motoare cu pistoane axiale și radiale, produse de:  Poclain, Danfoss, Kawasaki, Parker, Bosch – Rexroth

Echipamente pentru utilaje, fiabile și durabile

Productivitatea utilajelor depinde foarte mult de echipamentele cu care lucrează.

O cupă sau un graifer nepotrivite pentru capacitatea utilajului sau pentru tipul de material în care lucrează pot aduce mai multe costuri decât câștiguri.

Oferim consultanță gratuită pentru alegerea echipamentului potrivit pentru utilajul și lucrarea ta!  

cupa_excavator_cupa_buldoexcavator

Comercializăm echipamente fiabile și rezistente pentru orice marcă și model de utilaj: cupe excavator, cupe buldoexcavator, cupe miniexcavator, cupe încărcător, cupe trapezoidale, graifer de fier, graifer de bușteni, etc. 

Echipamentele se fac pe comandă și sunt compatibile cu utilajele oricărui producător: Komatsu, Cat, Volvo, Liebherr, Case, Hyundai, JCB, Kubota, Bobcat, Manitou, etc.

DE CE SĂ ALEGI PROPER SOLUTIONS ?​

Profesionalism. Seriozitate. Calitate. 

Contactează-ne pentru a discuta despre proiectul tău sau lasă-ne datele tale de contact și informațiile de care ai nevoie și revenim cu cele mai bune soluții pentru tine !

Îți oferim cele mai bune soluții pentru afacerea ta. 

Credem că orice problemă are cel puțin o soluție și ne punem experiența de peste 15 ani în domeniul utilajelor la dispoziția ta.

Promptitudine & seriozitate

Tehnicieni experimentați

Prețuri corecte

Servicii Profesionale

Produse de calitate

Echipamente premium

contactează-ne !


    E-mailTelefon

    Doresc să mă abonez pentru oferte speciale

    Mulțumim pentru abonare!

    Te rugăm să îți verifici adresa de e-mail pentru confirmare