TEHNOLOGIA BLAXTAIR

Evitați accidentele cu singura cameră intelingetă care distinge oamenii de alte obstacole si avertizează operatorul în timp util

Camere anti-coliziune pietoni / mașini

Sistemul pentru detecția pietonilor din proximitatea utilajelor și prevenția accidentelor este format dintr-o cameră inteligentă capabilă să distingă în timp real o persoană de un alt obstacol și să avertizeze operatorul în caz de pericol. Când este combinat cu o organizare eficientă și cu cele mai bune practici, acest dispozitiv fiabil și eficient, compus dintr-o cameră, un calculator și un ecran LCD, este răspunsul la parametrii de siguranță impuși companiilor care lucrează în industrie, manipularea materialelor, reciclarea, construcția infrastructurii și cariera sau mineritul.

TEHNOLOGIA: Distingerea persoanelor de alte obiecte folosind procesarea imaginilor

Cu ajutorul senzorilor, sistemul scanează continuu unghiurile moarte din jurul mașinii și reconstituie mediul în 3D.

Identificarea naturii fiecărui obstacol se bazează pe algoritmi de recunoaștere video dezvoltați de Comisia Franceză pentru Energie Atomică. Dacă o persoană este detectată în zona de pericol, în funcție de riscul iminent, sistemul emite un semnal vizual și sonor pentru a avertiza șoferul. Un ecran de control în cabină permite șoferului să evalueze natura critică a situației.

STUDIU DE CAZ : lucrul în spații industriale

În spațiile industriale stivuitoarele funcționează deseori foarte aproape de lucrători ceea ce duce la un risc crescut de coliziune din cauza spațiilor înguste. Manevrele operatorului trebuie să fie rapide și precise dar în același timp să fie atent și să observe orice mișcare din jurul utilajului. În aceste situații Blaxtair semnalează imediat prezența persoanelor în apropierea utilajului  și astfel lucrătorii sunt în siguranță iar șoferul se poate concentra asupra activității sale, crescând astfel productivitatea.

Suntem aici pentru tine!

Echipa responsabilă de BLAXTAIR colaborează cu echipele din teren ale clienților noștri pentru a găsi cele mai bune soluții de prevenire a accidentelor. Contactați-ne și împreună vom găsi soluția ideală !

Dorim să te informăm că trimiterea acestui mesaj implică acceptul tău pentru prelucrarea datelor furnizate.  Nu vom folosi datele tale decât pentru a răspunde mesajului tău și, cu permisiunea ta, pentru a-ți trimite, uneori, oferte și noutăți. Pentru mai multe detalii, poți consulta Politica noastră de confidențialitate.

Alte PRODUSE

Am primit mesajul tău!

Ne ocupăm chiar acum de el.

Te putem adăuga în lista noastră de e-mailuri? Dacă da, confirmă-ne adresa de e-mail în căsuța de mai jos.
( Nici noi nu suportăm SPAM-urile! Promitem să trimitem doar e-mailuri esențiale )

Dacă da, confirmă-ne adresa ta de e-mail în căsuța de mai jos.

Dacă da, confirmă-ne adresa ta de e-mail în căsuța de mai jos.

Mulțumim pentru abonare!

Te rugăm să îți verifici adresa de e-mail pentru confirmare